Vergoeding vanuit de basisverzekering:
Reguliere podotherapie zorg wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Specialistische zorg bij diabetes patiënten wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Voorwaarde hiervoor is dat de podotherapeut tijdens het onderzoek een zogenoemd zorgprofiel vaststelt en een individueel behandelplan. Professional Podotherapie is gecontracteerd met alle grote verzekeraars om deze specialistische voetzorg uit te mogen voeren en heeft een samenwerking met een grote groep medisch pedicures. Lees hier meer over diabetes voetzorg.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering:
Afhankelijk van uw zorgverzekeraar kan er sprake zijn van een (gedeeltelijke) jaarlijkse vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekering voor de meest actuele vergoedingen. Zie hier onze tarieven van alle behandelingen.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer u op een zorgverzekeraar klikt dan komt u op het vergoedingenoverzicht van de betreffende zorgverzekeraar terecht.

* Wij proberen er voor te zorgen dat de informatie op deze pagina zo betrouwbaar en actueel mogelijk blijft, aan het overzicht van vergoedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u volledige zekerheid wilt over het bedrag dat door uw verzekeraar wordt vergoed verzoeken wij u om contact op te nemen met uw verzekeraar.

Onze specialisten staan voor u klaar

Neem contact op of Maak een afspraak