fits slippers

fits comfort

Nu heeft u een mooie lekker lopende inlegzool voor gebruik in dichte schoenen. Maar wat nu als u geen dicht schoeisel wilt dragen? Fits Your Feet kan dan een uitkomst voor u zijn. Fits Your Feet slippers of sandalen zijn op maat gemaakte producten op uw voet met uw Podotherapeutische inlegzool erin verwerkt.

Professional Podotherapie biedt de mogelijkheid aan om slippers en sandalen in een van onze praktijken aan te meten. Het is een ideale oplossing voor warme dagen, vakanties of het gebruik voor binnenshuis. Er zijn legio van mogelijkheden, voor vrouwen en manen, van teenslippers tot 3 bands sandalen met hielgesp.

De Fits Your Feet slippers en sandalen worden van duurzaam materiaal gemaakt zodat het lang meegaat. Daarnaast worden ze apart van de zool met de hand vervaardigd. Voor alle mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website www.fitsyourfeet.nl. Indien u interesse heeft voor het aanmeten van de slipper of sandaal, maak dan telefonisch een afspraak of druk op “maak afspraak”.

Neem contact op   of   Maak een afspraak

Onze specialisten staan voor u klaar

Neem contact op of Maak een afspraak