Service

Het is onze hoofdtaak om binnen de praktijken ervoor te zorgen dat u zorg van de best mogelijke kwaliteit ontvangt. Dit houdt in: geen wachtlijst, toepassing van ervaring en vakkennis, vernieuwing door innovaties en tot slot het streven naar een optimaal behandelresultaat. Hierdoor zijn wij in staat om u de zorg te leveren die u nodig heeft.

Zorgtraject

Wij streven ernaar om iedereen die onze praktijk betreedt op een zo goed mogelijke manier te helpen. Soms houdt dat in dat iemand meerdere malen terugkomt om het behandeltraject te evalueren en bij te schaven. Deze controle- en serviceconsulten vallen kosteloos binnen uw zorgtraject. Wij zien u liever eenmaal te vaak met een goed resultaat, dan eenmaal te weinig zonder dat wij het optimale resultaat voor u kunnen leveren.

Kwaliteit houdt in:

  • Alle podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten;
  • Alle podotherapeuten zijn in bezit van een beschermde opleidingstitel onder de wet BIG artikel 34;
  • Alle zorgverleners zijn in bezit van een unieke AGB-zorgverleners code geregistreerd bij Vektis;
  • Alle zorgverleners staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.;
  • Elke zorgverlener volgt verplicht bij- en nascholing op HBO-niveau;
  • Elke zorgverlener houdt vakliteratuur bij en blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 

Wij streven er voortdurend naar om onze kwaliteitsstandaard zo hoog mogelijk te houden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en verbeteren, hierbij kunt u ons helpen. Laat ons weten waar u tevreden over bent, of geef aan wat mogelijk verbeterpunten kunnen zijn. Wij staan volledig open voor uw mening en zullen uw ingezonden berichten dan ook met veel zorg behandelen. U kunt ons mailen naar info@professionalpodotherapie.nl met uw vraagstukken.

 

 

Onze specialisten staan voor u klaar

Neem contact op of Maak een afspraak