Uw voeten zijn een enorm belangrijk onderdeel van het zelfstandig functioneren in uw leven. Veel van ons staan er niet bij stil dat onze voeten in een leven gemiddeld 4 tot 5 keer de wereld overlopen. En dat zonder deze schatten, ons leven een stuk gecompliceerder wordt. Wellicht heeft u op dit moment last van uw voet of heeft u ooit hieraan pijnklachten gehad. Dan weet u precies wat hier wordt bedoeld.

Pijnklachten aan het bewegingsapparaat zijn een zeer lastig gegeven die een behoorlijke inbreuk op onze dagelijkse activiteiten kunnen uitoefenen. Of je nu lopend of staand werk hebt, je in het huishouden of met sport bezighoudt, met de kinderen speelt of je een uitje hebt met de familie: pijn aan de voeten, maar ook aan die knie, heup of onderrug kan een vervelend probleem zijn.

Professional Podotherapie is een podotherapeutische praktijk gericht op het medisch verhelpen van uw pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Hiermee wordt zowel de voet, enkel, knie, heup en onderrug bedoelt. De praktijk is met een vestiging in Zaandam begonnen en heeft zich sindsdien naar Heemskerk, Heemstede en Sint Pancras uitgebreid . De praktijk is met twee podotherapeuten begonnen, die beide de praktijken runnen. Sindsdien is het team gegroeid en zet men zich in om patiënten binnen de praktijk zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Op dit moment zijn er 2 full-time podotherapeuten in dienst. Daarnaast wordt de praktijk door een podotherapeut die al 38 jaar in het vak meedraait ondersteund, een van de langst werkende specialisten in ons vak. Zij geeft extra invulling aan specialisme en ervaring. Al met al bestaat Professional Podotherapie uit vriendelijke en zorgzame specialisten, want het draait tenslotte om uw voeten.

U zo lang mogelijk op een prettige manier laten staan, lopen, rennen, springen en huppelen met zo min mogelijk klachten, dát is ons doel.  Wanneer u een probleem heeft met het staan of bewegen van uw bewegingsapparaat is de taak aan ons u zo goed mogelijk er vanaf te helpen. De praktijk wordt door een team vertegenwoordigd . Naast hightech apperatuur zoals een 3D-laser en iPad-scanners, een drukmeet platform en meer om u zo goed mogelijk te onderzoeken, hebben we specialisten die sinds de beginjaren van de Podotherapie meedraaien en een groot scala aan ervaringen bezitten.

Onze specialisten staan voor u klaar

Neem contact op of Maak een afspraak