Algemene informatie podotherapie

Algemene informatie podotherapie

In deze brochure vind u algemene informatie over de podotherapie. Wat doet een podotherapeut en wanneer kunt u bij hem of haar terecht? Deze vragen worden beantwoord in deze folder.


Download
Brochure diabetes

Brochure diabetes

Problemen aan de voet is al erg vervelend, maar voor patienten met diabetes mellitus is de voetzorg extra noodzakelijk. In deze brochure leest u wat de de gevolgen van diabetes voor uw voeten zijn en wat de podotherapeut voor u kan betekenen.


Download
Brochure reuma

Brochure reuma

Reuma is een bekend fenomeen, echter bestaan er 2000 verschillende soorten reuma's. Ook voor de voeten heeft dit een bepaalde uitwerking die zowel pijnlijk als vervelend kan zijn. In deze brochure leest u meer over de voet en reuma en wat de rol van de podotherapeut hiervan is.


Download
Brochure nagelproblemen

Brochure nagelproblemen

Men staat er niet bij stil, maar nagel problematieken kunnen een zeer lastig en pijnlijk venomeen zijn. In deze brochure vind u meer informatie over deformiteiten en wat er eventueel aan gedaan kan worden.


Download
Brochure sport

Brochure sport

Sporten is erg gezond voor het lichaam, dat weet vrijwel iedereen. Toch zijn er klachten of blessures die door het sporten kunnen ontstaan en erg pijnlijk voor u kunnen zijn. Wat kan de podotherapeut voor u doen? dat leest u in deze brochure.


Download
Brochure kinderen

Brochure kinderen

Kinderen zijn erg actief in hun dagelijks leven. Buitenspelen, gymen, sporten, springen, huppelen en klauteren. Maar wat nu als er pijn aan de voet ontstaat? of staan de voeten van uw kind heel erg naar binnen of buiten? in deze brochure vind u hier meer informatie over.


Download